Home / Over Agmi

Over Agmi

Agmi Traffic & Lighting is sinds 1947 gevestigd in Tegelen nabij Venlo. In de eerste jaren van ons bestaan produceerde we kleine accessoires zoals fietsbellen, achterlampjes voor fietsen en wijwaterbakjes. In 1950 werd het aanbod uitgebreid met de productie en verkoop van grotere producten zoals verkeersborden en gevarendriehoeken. Aangezien de verkeerswereld bleef veranderen ontwikkelde we verschillende verlichtingsarmaturen. Deze ontwikkeling bleef groeien met visuele informatiesystemen, dynamische bewegwijzering en overige producten als gevolg.

Door uitbreiding, specialisatie en marktontwikkeling zijn we gegroeid van 30 medewerkers in de jaren tachtig tot circa 60 medewerkers in 2016. Inmiddels zijn wij dé autoriteit op het gebied van productie en levering van bewegwijzering, aluminium draagconstructies, bebording en diverse verlichtingsoplossingen.

Agmi Traffic & Lighting staat voor: ‘Smart and safe Systems for Traffic and Lighting around the world’. Met onze slimme oplossingen voor licht en verkeer willen we de wereld veiliger maken. Dit doen wij op het gebied van bebording (verkeersborden), bewegwijzering van snelweg tot voetgangerspad, aluminium draagconstructies voor gemeentelijke, provinciale en rijkswegen en verlichting voor tunnels en andere plekken waar veiligheid, energieverbruik en lage onderhoudsfrequenties van belang zijn.