Slide 1

Hoe werkt het systeem?

Bij AGMI Traffic & Lighting is duurzaamheid een begrip in de breedste zin van het woord. We doen er alles aan om onze producten op een verantwoorde en veilige manier te ontwikkelen. Zo is ook het AGMI Re-Sign® ontstaan, het hergebruikte aluminium verkeersbord. Want waarom een verkeersbord weggooien als het nog prima een ronde mee kan? Bij AGMI vinden we dit zonde. Goed bruikbare materialen moeten namelijk niet vroegtijdig worden afgedankt, maar moeten worden hergebruikt. AGMI zamelt de borden in en bewerkt deze op een duurzame wijze tot een weer bruikbaar verkeersbord. Ons hergebruikte aluminium verkeersbord is volgens onafhankelijk onderzoek het duurzaamste verkeersbord (CE Delft, 2019) en daar zijn we best trots op.

Om te laten zien hoe dit proces in zijn werk gaat, heeft AGMI samen met de gemeente Oss en Renzo Strik Films de film ‘Een tweede leven voor een verkeersbord’ gemaakt. Deze film is sinds de lancering ruim 3000 keer bekeken we hebben al vele positieve reacties mogen ontvangen. Super leuk!

Hoe werkt het AGMI Re-Sign Systeem nu eigenlijk?

Vaak zegt een beeld meer dan 1000 woorden en daarom hebben we Tyra van Mossevelde van Studio Mosgroen gevraagd een infographic te maken over de werkwijze van het AGMI Re-Sign® Systeem. Het was een hele klus om alle info die we wilden communiceren in één afbeelding te stoppen, maar het is Tyra heel goed gelukt en we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Nieuwsgierig naar de infographic over het AGMI Re-Sign® Systeem? Lees en bekijk hem hier in PDF-weergave. Voor meer informatie over ons Re-Sign®, kunt u contact opnemen met onze accountmanagers. Ze staan u graag te woord!

Download hier de infographic met meer informatie over ons AGMI Re-Sign Systeem