Slide 1

AGMI Traffic & Lighting viert haar 70-jarig bestaan

Zaterdag 01 April 2017

Vandaag is het precies 70 jaar geleden dat AGMI Traffic & Lighting haar deuren opende. We zijn begonnen met de productie van onder andere fietsbellen, fietslampen en wijwaterbakjes. In 1950 startte de productie en verkoop van verkeersborden en gevarendriehoeken. Aangezien de verkeerswereld bleef veranderen, ontwikkelden we in 1972 verschillende verlichtingsarmaturen. Deze ontwikkeling bleef groeien met als gevolg onze visuele informatiesystemen, dynamische bewegwijzering en overige producten.

Nu 70 jaar later, zijn we door uitbreiding, specialisatie en marktontwikkeling inmiddels dé autoriteit op het gebied van productie én levering van bewegwijzering, aluminium draagconstructies, bebording en diverse verlichtingsoplossingen. En trots dat we hier op zijn! Ons hart ligt bij de realisatie van tunnel- en bewegwijzeringsprojecten welke we van A tot Z mogen realiseren. Van engineering, projectmanagement, productie, plaatsing tot oplevering. We nemen het liefst alle touwtjes in handen zodat we de klant een succesvol project kunnen garanderen. Uiteraard wordt tijdens de realisatie continu rekening gehouden met AGMI’s aantoonbare competenties: ‘Kwaliteit, Duurzaamheid en Veiligheid’. De aantoonbaarheid van deze competenties wordt middels certificaten gerealiseerd. Bij interesse in inzage in deze certificaten, klik hier.

Bedankt!

We zijn onze klanten ontzettend dankbaar voor het vertrouwen van de afgelopen 70 jaar en hopen – samen met de klant – nog oneindig veel mooie tunnel- en bewegwijzeringsprojecten te mogen beleveren!