Slide 1

ALISA portaalborden op toegangswegen Schiphol

Maandag 11 September 2017

In juni 2017 hebben we vanuit de HR Groep de vraag gekregen om in totaal 55 locaties op de toegangswegeven van Schiphol te voorzien van onze Cradle to Cradle ALISA portaalborden. Door de sloop van P2 en toekomstige ontwikkelingen richting Schiphol, veranderen ook de verkeersstromen en de aanrijroutes. Een eis vanuit Schiphol: geprinte folie in combinatie met het Cradle to Cradle ALISA syteem. Een mooie duurzame en unieke oplossing!

Door de strakke planning (eind augustus kregen we definitief opdracht met als deadline uitlevering begin oktober), mogen we terecht trots zijn op ons unieke productieproces en korte communicatielijnen. Ons productieproces is uniek omdat door ons slimme CAD-softwareprogramma, welke gekoppeld is aan ons plotmachine, de folie snel en efficient gewalst en geplakt kan worden.

Na het plakken en walsen van de 55 portaalborden, zijn de lamellensystemen opgebouwd in onze montagemal en in de transportbok gezet zodat de lamellen niet beschadigen tijdens het transport dat uitgevoerd is door Louis Huys.

De plaatsing is in opdracht van HR Groep uitgevoerd door Heijmans. Een mooie reactie vanuit de HR Groep: ‘’De plaatsing is heel soepel verlopen doordat jullie ALISA lamellensysteem zo eenvoudig te monteren is.’’.