Coronamaatregelen AGMI

Woensdag 08 April 2020

Coronamaatregelen AGMI - onze maatregelen hebben geen gevolg voor levering van onze materialen

We volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM om op een veilige manier door te werken en besmetting te voorkomen. Het is belangrijk dat we samen de verspreiding van het coronavirus tegengaan.
Deze strikte maatregelen hebben geen gevolgen voor de productie en levering van onze materialen. Onze productie is dusdanig ingericht dat we ons ook tijdens deze periode volledig kunnen blijven inzetten.

Webshop bestellingen mogelijk

Onze bestellingen via de webshop lopen gewoon door en worden grotendeels vanuit huis behandeld en verwerkt. Voor vragen over de webshop kunt u ook terecht door een e-mail te sturen naar order@agmi.nl. Onze medewerkers van de binnendienst staan voor u klaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

De borden met coronamaatregelen zijn verkrijgbaar via onze webshop in formaat 400x600mm of 600x900mm.

We blijven bereikbaar

Medewerkers die niet verantwoordelijk zijn voor de productie, is verzocht zoveel mogelijk thuis te werken en sociale contacten tot het minimum te beperken. Mochten er vragen zijn, kan er altijd rechtstreeks contact opgenomen worden met uw contactpersoon of door een e-mail te sturen naar order@agmi.nl.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en hopen de komende tijd op een maatschappelijk verantwoorde manier met elkaar te kunnen blijven samenwerken.