Cradle to Cradle Bronze certificaat totale bewegwijzeringsassortiment en VRI portalen

Maandag 27 Maart 2017

Het totale ALISA bewegwijzeringsassortiment en VICA- en VRI portalen van AGMI Traffic & Lighting dragen nu het Cradle to Cradle Bronze certificaat. Het certificaat houdt in dat de producten zo ontworpen zijn dat gebruikte materialen toxic-vrij zijn en alle afzonderlijke materialen volledig kunnen worden hergebruikt. SGS Search Consultancy begeleidde AGMI Traffic & Lighting in het certificeringstraject.


AGMI Traffic & Lighting ontving het certificaat woensdagmiddag tijdens het Inspiratieseminar Cradle to Cradle uit handen van Martijn Weening, Senior Consultant van SGS Search Consultancy BV. SGS Search Consultancy is gecertificeerd om organisaties te begeleiden in het behalen van het Cradle to Cradle-certificaat.

De Cradle to Cradle productcertificering helpt ondernemers om hun producten intelligenter te ontwerpen. Met als doel een verbeterde productkwaliteit, het reduceren van milieu- en veiligheidskosten in de productketen en een goede aansluiting van de producten binnen de circulaire economie.