Cradle to Cradle Bronze certificaat voor AGMI

Woensdag 06 April 2016

Het aluminium VICA- portaal van AGMI Traffic & Lighting draagt nu het Cradle to Cradle Bronze-certificaat. Dit betekent dat het portaal zo is ontworpen dat alle afzonderlijke materialen volledig kunnen worden hergebruikt. AGMI Traffic & Lighting is de enige producent van Cradle to Cradle portalen ter wereld. SGS Search Consultancy begeleidde AGMI Traffic & Lighting in het certificeringstraject.

Officiële uitreiking

AGMI Traffic & Lighting ontving het certificaat woensdagochtend tijdens de InterTraffic beurs in Amsterdam uit handen van Jeroen Kanselaar, Senior Consultant van SGS Search Consultancy. SGS Search Consultancy is als één van de eerste bureaus ter wereld gecertificeerd om organisaties te begeleiden in het behalen van het Cradle to Cradle-certificaat.

 

Over de certificering

De Cradle to Cradle-productcertificering helpt ondernemers om hun producten intelligenter te ontwerpen. Met als doel een verbeterde productkwaliteit, het reduceren van milieu- en veiligheidskosten in de productketen en een goede aansluiting van de producten binnen de circulaire economie.