Doe Maar Duurzaam RTL7

Dinsdag 31 Mei 2016

DUURZAAM en KWALITEIT

De keuze voor aluminium als duurzaam en recyclebaar materiaal in combinatie met hoogwaardige folie’s en ledverlichting is de basis van al onze producten. Hieruit volgt bijvoorbeeld een Cradle to Cradle gecertificeerde ondersteuningsconstructie in combinatie met bewegwijzering. In één gang uitgeleverd en geplaatst. Dit alles volgt volgens de laatste normering en certificatie (CO2-prestatieladder niveau 5, ISO 9001, Lid MVO NL, CtoC, NEN/EN 1090 etc.).

VEILIGHEID

Door slimme oplossingen voor licht en verkeer kan de wereld veiliger gemaakt worden. Wij doen dit door het combineren van componenten tot geïntegreerde producten op het gebied van bebording, bewegwijzering, aluminium draagconstructies en verlichting voor tunnels. Op alle plekken waar veiligheid, energieverbruik en lage onderhoudsfrequenties van belang zijn wordt dit door ons toegepast.

Heeft u het programma DoeMaarDuurzaam! gemist?

Kijk dan via onderstaande link naar ons item waarin Eric Janssen vertelt over onze werkwijze welke vanaf ontwerp tot plaatsing geënt is op duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid.