Een werkdag van een productiemedewerker

Woensdag 12 April 2017

Vijftig gemotiveerde medewerkers die dagelijks samenwerken, dàt is ons belangrijkste kapitaal. Zonder deze enthousiaste en betrokken mensen zouden we geen AGMI zijn. Graag geven we je een ‘kijkje in de keuken’ en vertelt onze collega André van der Blom, medewerker op de afdeling Elektro hoe een dag in de fabriek bij AGMI eruit ziet.

AVOP-bakken

Het is maandagochtend. De orderlijst van vorige week wordt gecheckt, alle ingeplande projecten zijn afgerond. Nu aan de slag met het orderpicken van de benodigde onderdelen voor de orderlijst van deze week. We gaan verder met de orders die al gepickt én compleet zijn, voor vandaag zijn dit zes AVOP-bakken. (Automatische Voetganger Oversteek Plaats).

Dubbelcheck

De AVOP-bakken komen net van de lakkerij af en kunnen gecontroleerd worden op lakbeschadiging. Na goedkeuring beginnen we met het inbouwen van de ledverlichting in de toegangsdeur van de lichtbak.

Goedkeuring

Aan het begin van de middag is het atelier klaar met het beplakken van de polycarbonaten ruiten met retro-reflecterende folie. Alles gaat volgens planning want we zijn net klaar met de ledverlichting. We starten met het plaatsen van de raamrubbers die worden gebruikt voor waterdichtheid en stevigheid. Nadat deze zijn gemonteerd, plaatsen we de ruit in de AVOP bakken. Anderhalf uur later zijn de AVOP-bakken gereed voor goedkeuring.

Geen dag is hetzelfde en dat houdt je scherp!

André van der Blom, medewerker afdeling Elektro

Klaar voor transport

We testen of de ledverlichting in de AVOP-bakken goed werkt en concluderen dat ze goedgekeurd kunnen worden. De bakken worden voorzien van een AGMI sticker met een productieorder, zodat we achteraf elke specifieke AVOP-bak kunnen traceren indien nodig. De bakken worden op een pallet geplaatst en zijn klaar voor transport!