Parkeerverwijssysteem Mechelen (België)

Dinsdag 13 Maart 2018

AGMI Traffic & Lighting is dé marktleider op het gebied van het produceren en leveren van inventieve en betrouwbare bewegwijzeringsproducten die in eigen beheer geproduceerd en ontwikkeld worden. Hierdoor is de klant altijd verzekerd van de nieuwste technologie welke aantoonbaar voldoet aan de gestelde normeringen. Daarnaast beschikt AGMI over een ervaren en kennisdragend dynamisch sales-, projectmanagement- en engineeringsteam om elk project succesvol te voltooien.


Opleverdatum

2 februari 2018

Opdrachtgever

Simac Quadcore ID 

Vraag vanuit de opdrachtgever

Het ontwerpen, leveren en installeren van een parkeerverwijssyteem met full colour display voor een bedrijfsverzamelgebouw. Zodra de parkeerplaatsen van een bedrijf bezet zijn, dient het full colour display de bedrijfsnaam met daarachter de melding 'VOL' weer te geven. 

Waarom AGMI Traffic & Lighting?

Alexi Muns, projectleider Simac Quadcore ID: ''We hebben voor AGMI Traffic & Lighting gekozen omdat ze een toonaangevende autoriteit zijn op het gebied van parkeerverwijssystemen en de vestigingslocatie gunstig is ten opzichte van de klant in België''. 

Verloop project: "Parkeerverwijssyteem Mechelen (België)"

Alexi Muns, projectleider Simac Quadcore ID: ''Het project is in een kort tijdsbestek tot stand gekomen en gerealiseerd waarbij AGMI Traffic & Lighting snel schakelde en waar nodig meedacht in mogelijkheden. Vóór plaatsing is er gezamenlijk een succesvolle FAT (Factory Acceptence Test) uitgevoerd bij AGMI waardoor de SAT (Site Acceptence Test) bij de klant op locatie snel en probleemloos is verlopen''. 

Geleverde producten

We hebben een parkeerverwijssyteem met full colour LED-display inclusief controller met aansturingssoftware ontworpen, geleverd en geïnstalleerd. De door ons ontwikkelde software is gekoppeld aan het toegangsregistratiesysteem van Simac. Zo wordt er live date opgehaald en geprojecteerd op het full colour display. Verder hebben we ook de maat en fundatie voor het parkeerverwijssyteem ontworpen, geleverd en geplaatst. 

Het project is in een kort tjidsbestek tot stand gekomen en gerealiseerd waarbij AGMI Traffic & Lighting snel schakelde en waar nodig meedacht in mogelijkheden. 

Alexi Muns, projectleider Simac Quadcore ID