Portaal President Kennedysingel Maastricht

Woensdag 12 December 2018

AGMI Traffic & Lighting is dé marktleider op het gebied van het produceren en leveren van inventieve en betrouwbare bewegwijzeringsproducten die in eigen beheer geproduceerd en ontwikkeld worden. Hierdoor is de klant altijd verzekerd van de nieuwste technologie welke aantoonbaar voldoet aan de gestelde normeringen. Daarnaast beschikt AGMI over een ervaren en kennisdragend dynamisch sales-, projectmanagement- en engineeringsteam om elk project succesvol te voltooien.


Opleverdatum

12 december 2018

Opdrachtgever

Gemeente Maastricht

Samenwerkingspartners

Bron Verkeersvoorzieningen
Pleging Transportservice
Geonius
Heijnen Installatiebedrijf

Vraag vanuit de opdrachtgever

Binnen tien weken een aluminium VICA portaal met aluminium ALISA bewegwijzering ontwerpen, produceren én plaatsen.

Waarom AGMI Traffic & Lighting?

Roger Chambille, Assistent Verkeerskundig Ontwerper: ‘’AGMI was de enige leverancier, die vanaf het eerste gesprek heeft aangegeven het werk in 10 weken tijd volledig te kunnen realiseren’’.

Hoe is het project verlopen?

Roger Chambille, Assistent Verkeerskundig Ontwerper: ‘’Ik kan, vanaf de eerste voorzichtige offertevraag tot de laatste ferme "handshake" bij de voltooiing van dit project, terugkijken op een constructieve en communicatief duidelijke procesgang en samenwerking. Een project waar van begin tot einde de gestelde doelen tijdig en volgens verwachting gehaald worden is tegenwoordig bijna niet meer mogelijk. Dit project heeft bewezen dat het wel kan’’.

Geleverde producten

We hebben een aluminium VICA portaal (lengte van 20,6m) met drie ALISA portaalborden en drie ALISA mastborden geleverd. Allemaal Cradle-to-Cradle gecertificeerd. Onze ALISA bewegwijzering met in totaal 40m2 printwerk, is op een kwalitatieve en duurzame manier geprint. Een nieuw duurzaam (print)proces om trots op te zijn! 

Verder hebben we de benodigde fundatiebuizen en aarding geleverd. 

Lees hier meer over de duurzaamheid van deze opdracht. 

Een project waar van begin tot einde de gestelde doelen tijdig en volgens verwachting gehaald worden is tegenwoordig bijna niet meer mogelijk. Dit project heeft bewezen dat het wel kan. 

Roger Chambille, Assistent Verkeerskundig Ontwerper gemeente Maastricht

Bijzonderheden project 

Het maximale tijdsbestek voor de volledige opdracht (van ontwerp t/m oplevering) was 10 weken. Het portaal moest op één van de drie hoofdwegen van Maastricht geplaatst worden, waarbij we rekening moesten houden met de werkzaamheden aan de Koning Willem-Alexandertunnel. Dit is goed afgestemd en probleemloos verlopen. 

Verder zijn de parkeergelegenheden in Maastricht aangeduid met verschillende kleuren zodat de automobilist snel kan schakelen bij het zoeken van de parkeerplaatsen. Een mooi initiatief wat zorgt voor (nog) meer veiligheid op de weg.