Winnaar e-bike

Woensdag 31 Oktober 2018

Bij een bezoek aan onze stand op de Dag van de Openbare Ruimte, maakte iedere standbezoeker kans op het winnen van een elektrische fiets door het juist inschatten van het gewicht van het 'aluminium broodje'. Zo wilden we de beursbezoekers kennis laten maken met het duurzame basisingrediënt van al onze bewegwijzering. Naderhand hebben we het gewicht van het 'aluminium broodje' gewogen. Niemand heeft het exacte gewicht (2.165kg) geraden maar Nic Gielen, uitvoerder groenvoorziening bij Vixia, kwam met de 2.187 kg het dichtst in de buurt!

Uitreiken van de e-bike
Een toepasselijkere plaats voor het uitreiken van de elektrische fiets dan midden in onze (duurzame) fabriek, bestaat er haast niet. Een mooie gelegenheid om Nic uit te nodigen in onze fabriek en kennis te laten maken met onze producten. Na het overhandigen van de elektrische fiets (voor een 9m breed Cradle-to-Cradle bewegwijzeringsbord), heeft Nic een rondleiding gekregen door onze andere productiehallen.

Nogmaals van harte gefeliciteerd met het winnen van de elektrische fiets en heel veel (duurzaam) rijplezier gewenst namens het team van AGMI! 

Wil jij ook kans maken? 
Op 15 t/m 18 januari op de Infratech in Rotterdam, verloten we nog een elektrische fiets! Bezoek onze stand met standnummer 5.421 en raad het gewicht van het 'alumnium broodje'. Wie weet verlaat jij volgend jaar onze fabriek met je gloednieuwe elektrische fiets!

Hopelijk zien we elkaar op de Infratech in Rotterdam!