A9 Gaasperdammerweg IXAS

AGMI Traffic & Lighting is dé marktleider op het gebied van het produceren en leveren van inventieve en betrouwbare bewegwijzeringsproducten die in eigen beheer geproduceerd en ontwikkeld worden. Hierdoor is de klant altijd verzekerd van de nieuwste technologie welke aantoonbaar voldoet aan de gestelde normeringen. Daarnaast beschikt AGMI over een ervaren en kennisdragend dynamisch sales-, projectmanagement- en engineeringsteam om elk project succesvol te voltooien.

Opleverdatum

12 december 2017

Opdrachtgever

IXAS Amsterdam

Partners

IXAS 

Vraag vanuit de opdrachtgever

Het verzorgen van engineering en productie van twee anti-verblindingsschermen (samen ruim 370m2) zodat bestuurders bij het uitrijden van de Gaasperdammertunnel niet worden verblind. 

Waarom AGMI? 

Ronald van ’t Oosten, Team DVM IXAS: ‘’Bij de start van het project heeft IXAS een uitvraag gedaan bij meerdere leveranciers van bewegwijzering. Na het beoordelen van de verschillende aanbiedingen bleek AGMI Traffic & Lighting de aanbieding uitgebracht te hebben met de beste prijs/kwaliteitsverhouding’’.

Verloop project: ''A9 Gaasperdammerweg IXAS''

Ronald van 't Oosten, team DVM IXAS; ''Het project is nog in volle gang, maar tot nu toe loopt alles geheel volgens verwachting en naar volle tevredenheid. Ook bij de enkele spoedklussen die zich de afgelopen periode hebben voorgedaan, kon AGMI Traffic & Lighting snel en correct leveren''.

Geleverde producten

Twee anti-verblindingsschermen met formaat 45m x 6m en 48,25m x 2m. In totaal dus ruim 370m2 aan aluminium bewegwijzering. 

Het project is nog in volle gang, maar tot nu toe loopt alles geheel volgens verwachting en naar volle tevredenheid.

Ronald van 't Oosten, team DVM IXAS

Bijzonderheden project

Het zijn de grootste borden die AGMI Traffic & Lighting tot dusver heeft geleverd. Alleen daar zijn we uiteraard al enorm trots op! Verder heeft ons engineeringsteam bij het ontwerp van de bordconstructie rekening gehouden met de staanderafstand van het geplaatste portaal zodat de borden eenvoudig te monteren zijn en mooi aansluiten.


Wim  Stevens
Wim Stevens Projectleider
077 37 39 116