Slide 1

Leading forward in traffic solutions 

AGMI Traffic & Lighting is een toonaangevende autoriteit op het gebied van bebording, bewegwijzering, draagconstructies, elektro en tunnelveiligheidsconstructies. Al 75 jaar lang is het onze ambitie om voorop te lopen in duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Onze expertise stelt ons in staat om inventieve oplossingen te leveren waarbij we uitsluitend bewezen technologieën toepassen in onze producten en productieprocessen. 

De volgende stap

De verkeerswereld verandert continu met nieuwe oplossingen voor visuele informatiesystemen en dynamische bewegwijzering. In het DNA van AGMI Traffic & Lighting zijn flexibiliteit, kennis en expertise stevig verankerd, zodat we steeds snel en gemakkelijk kunnen anticiperen op de veranderende behoeften van de markt. 

Slimme eindproducten

We lopen graag voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen en bestempelen onszelf daarom als inventief. Dat zie je terug in ons streven om bestaande technologieën om te bouwen naar een slim eindproduct waar de markt behoefte aan heeft. Zo introduceerden wij nieuwe blauwe bewegwijzering van aluminium, waren we samen met de ANWB de eerste in Nederland met LED verlichting, hebben we ons assortiment uitgebreid met aluminium portalen en zijn we op dit moment marktleider in tunnel safety equipment.

We doen wat we zeggen

Bij AGMI Traffic & Lighting zeggen we niet alleen wat we doen, we doen ook wat we zeggen. Daarom willen we bij al onze opdrachtgevers aantoonbaar maken hoe duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid in onze organisatie verankerd liggen. De CO2 prestatieladder, CE-verklaringen, Cradle to Cradle certificering en de ISO9001 normering zijn slechts enkele voorbeelden van de normen waar wij als autoriteit op het gebied van bewegwijzering graag aan voldoen.

Belangrijkste schakel

Iedereen bij AGMI Traffic & Lighting is de belangrijkste schakel en wij zien elke stap in het productieproces als een essentieel onderdeel om hoogwaardige kwaliteit te garanderen. Dat houdt ons alert en brengt ons steeds een stap verder in de drive om continu vooruit te kijken en te verbeteren.

 

 

Download hier onze corporate brochure