Slide 2

Over AGMI

Van oorsprong is AGMI Traffic & Lighting een fabrikant van kleine accessoires zoals fietsbellen en achterlampjes voor fietsen en later verkeersborden en gevarendriehoeken. Onze kennis en ervaring gaan terug tot 1947, toen het bedrijf werd gestart.

De volgende stap

De verkeerswereld veranderde continu met nieuwe oplossingen voor visuele informatiesystemen en dynamische bewegwijzering. In 2006 vond een grote omslag in de organisatie plaats. Op dat moment is het nieuwe DNA van AGMI Traffic & Lighting bepaald en namen we de volgende stap in de wereld van bewegwijzering met kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid als de pilaren van ons gedachtegoed.

Slimme eindproducten

We lopen graag voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen en bestempelen onszelf daarom als inventief. Dat zie je terug in ons streven om bestaande technologieën om te bouwen naar een slim eindproduct waar de markt behoefte aan heeft. Zo introduceerden wij nieuwe blauwe bewegwijzering van aluminium, waren we samen met de ANWB de eerste in Nederland met LED verlichting, hebben we ons assortiment uitgebreid met aluminium portalen en zijn we op dit moment marktleider in tunnel safety equipment.

We doen wat we zeggen

Bij AGMI Traffic & Lighting zeggen we niet alleen wat we doen, we doen ook wat we zeggen. Daarom willen we bij al onze opdrachtgevers aantoonbaar maken hoe duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid in onze organisatie verankerd liggen. De CO2 prestatieladder, CE-verklaringen, Cradle to Cradle certificering en de ISO9001 normering zijn slechts enkele voorbeelden van de normen waar wij als autoriteit op het gebied van bewegwijzering graag aan voldoen.

Belangrijkste schakel

Iedereen bij AGMI Traffic & Lighting is de belangrijkste schakel en wij zien elke stap in het productieproces als een essentieel onderdeel om hoogwaardige kwaliteit te garanderen. Dat houdt ons alert en brengt ons steeds een stap verder in de drive om continu vooruit te kijken en te verbeteren.