Slide 1

Projecten

Door onze opgedane ervaring in (grote) projecten, mogen we met trots zeggen een betrouwbare, deskundige partner te zijn. Een partner welke – indien gewenst -- het project van A tot Z begeleid, u totaal ontzorgd en daar waar nodig van advies voorzien. Onze kracht?  Projectmanagers met verstand van zaken,  korte lijnen en flexibele omgang gedurende het project. Dit alles met het  doel,  de realisatie van succesvolle duurzame projecten en tevreden opdrachtgevers.

Koning Willem-Alexandertunnel

AGMI Traffic & Lighting is dé marktleider op het gebied van het produceren en leveren van inventieve tunnelveiligheidsproducten welke in eigen beheer geproduceerd en ontwikkeld worden.

Ketheltunnel

AGMI Traffic & Lighting is dé marktleider op het gebied van het produceren en leveren van tunnelveiligheidsproducten. AGMI produceert en ontwikkelt in eigen beheer inventieve en betrouwbare tunnelproducten.

Site Alarmering

AGMI Traffic & Lighting is dé marktleider op het gebied van het produceren en leveren van inventieve en betrouwbare bewegwijzeringsproducten welke in eigen beheer geproduceerd en ontwikkeld worden.