Slide 1

Projecten

Leading forward in expertise

Onze vakgedreven projectmanagers staan bekend om hun productexpertise. Ze weten precies aan welke wettelijke richtlijnen onze producten moeten voldoen en ontzorgen op het gebied van sterkteberekeningen, technische vragen, vergunningen en een compleet opleverdossier. Naast uitgebreide productkennis valt ook een tijdige en correcte uitvoering van producten onder de verantwoordelijkheid van onze projectmanagers. Zij ontzorgen en ondersteunen de klant bij elke stap in het proces om het gewenste projectresultaat te behalen. Waar mogelijk denken ze mee over oplossingen en toepassingen die zorgen voor het optimale resultaat. 

Door onze ruime ervaring met verschillende grote projecten, zijn we met trots een betrouwbare en deskundige partner. Onze kracht? Deskundige projectmanagers met verstand van zaken en flexibele inzet. Ons doel is het realiseren van succesvolle duurzame projecten en tevreden opdrachtgevers.

Portaal President Kennedysingel Maastricht

We hebben in opdracht van gemeente Maastricht een aluminium VICA portaal met bewegwijzering geplaatst. Van ontwerp tot en met oplevering in 10 weken naar volle tevredenheid gerealiseerd.

P+R clusterborden Rotterdam

Het ontwikkelen, produceren en plaatsen van P+R clusterborden waarbij het bord gecombineerd is met meerdere VVX-displays en een tekstdisplay. 

Spaarndammertunnel

Het produceren en leveren van bewezen tunnelsafety producten voor de Spaarndammertunnel. 

Parkeerverwijssysteem Mechelen (België)

Het ontwerpen, leveren en installeren van een parkeerverwijssysteem voor een bedrijfsverzamelgebouw zodat het duidelijk is welke bedrijven nog een parkeerplaats beschikbaar hebben. 

Parkeerbewegwijzering Stadion VVV-Venlo

Het verzorgen van de planvorming, levering en plaatsing van de verwijzing naar de parkeerterreinen van het stadion van VVV-Venlo. 

P+R Bewegwijzering en S-nummers Rotterdam

Ontwikkelen, produceren en leveren van nieuwe P+R bewegwijzering en S-nummering in Rotterdam zodat de weggebruiker op de hoogte is van de acuele hoeveelheid beschikbare parkeerplekken op de daarvoor bestemde P+R-locatie. 

Vervangen rotatielamellen A28

Door het wijzigen van de maximum snelheid hebben we op de A28 nieuwe rotatielamellen met aangepaste beeldfiguratie ontwikkeld, geproduceerd en geleverd voor 22 rotatielocaties.

A9 Gaasperdammerweg IXAS

We hebben de engineering en productie van twee anti-verblindingsschermen (samen ruim 370m2) verzorgd zodat bestuurders bij het uitrijden van de Gaasperdammertunnel geen last hebben van verblinding. 

N207 Zuidwestrandweg Gouda

Ter hoogte van de Julianasluis in Gouda hebben we een aluminium VICA verkeersportaal (C2C) met rotatiepaneel, inclusief flashers geplaatst voor een betere doorstroming van het verkeer bij het opengaan van één van de twee sluizen.

Achtergrondschilden A1

Boven de A1 tussen Muiderberg – Bussum hebben we op veertien verkeerskundige draagconstructies in totaal 45 nieuwe achtergrondschilden voor signaalgevers mogen plaatsen.

Koning Willem-Alexandertunnel

In de Koning Willem-Alexandertunnel hebben we maar liefst 85 vluchtdeuren mogen voorzien van de benodigde veiligheidsuitrusting en additionele ondersteuning.

Ketheltunnel

We hebben de installatie voor de safety equipment aan de hand van de Landelijke Tunnel standaard (LTS) en benodigde bewegwijzering mogen leveren.

Site Alarmering

Op het in Geleen gevestigde Chemelot terrein hebben we een energiezuinig systeem ontwikkeld én geleverd bestaande uit 12 rotatiepanelen, 3 verkeersseinen en 3 matrixborden.