Spaarndammertunnel

AGMI Traffic & Lighting is dé marktleider op het gebied van het produceren en leveren van inventieve en betrouwbare tunnelveiligheidsproducten die in eigen beheer geproduceerd en ontwikkeld worden. Hierdoor is de klant altijd verzekerd van de nieuwste technologie welke aantoonbaar voldoet aan de gestelde normeringen. Daarnaast beschikt AGMI over een ervaren en kennisdragend dynamisch sales-, projectmanagement- en engineeringsteam om elk project succesvol te voltooien.

Opleverdatum

5 februari 2018

Opdrachtgever

OSMO-Anlagenbau GmbH & Co. KG

Vraag vanuit de opdrachtgever

Het produceren en leveren van tunnelsafety producten die voldoen aan de normering van de Nederlandse Tunnelstandaard (LTS). 

Waarom AGMI Traffic & Lighting? 

OSMO-Anlagenbau GmbH & Co. KG is, in hun zoektocht naar een partij die kennis onderhoud van de Nederlandse Tunnelstandaard (LTS) en tunnelsafety producten conform de geldende normering binnen Nederland produceert en levert, uitgekomen bij AGMI. 

Geleverde producten

We hebben 10 combimodules, 36 hulppostarmaturen, 122 nalichtende borden, 30 vluchtdeurarmaturen, 16 dynamische armaturen voor het middentunnelkanaal, 10 accentverlichtingsarmaturen, 10 noodarmaturen en contourverlichtingsprofielen voor 10 vluchtdeuren geproduceerd en geleverd. De levering heeft in augustus 2016 plaatsgevonden. 

Bijzonderheden project 

De Spaarndammertunnel: 
... is ongeveer 800 meter lang en ruim 7,5 meter breed
... heeft twee tunnelbuizen met elk één rijrichting (stad in en stad uit)
... heeft een middentunnelkanaal (onder andere als vluchtroute)
... heeft een ondergronds gebouw voor alle noodzakelijke tunnelinstallaties
... krijgt op het dak een park 

Copyright (foto rechts): Lievense adviseurs ingenieurs / Joey Juffermans 


Joost  Kuijten
Joost Kuijten Manager Business Development
+31 6 19 94 18