Parkeerbewegwijzering Stadion VVV-Venlo

AGMI Traffic & Lighting is dé marktleider op het gebied van het produceren en leveren van inventieve en betrouwbare bewegwijzeringsproducten die in eigen beheer geproduceerd en ontwikkeld worden. Hierdoor is de klant altijd verzekerd van de nieuwste technologie welke aantoonbaar voldoet aan de gestelde normeringen. Daarnaast beschikt AGMI over een ervaren en kennisdragend dynamisch sales-, projectmanagement- en engineeringsteam om elk project succesvol te voltooien.

Opleverdatum

28 november 2017

Opdrachtgever

VVV-Venlo

Vraag vanuit de opdrachtgever

Het verzorgen van de planvorming, productie, levering én plaatsing van de parkeerbewegwijzering voor VVV-Venlo, zodat het voor bezoekers duidelijk is waar ze hun voertuig moeten parkeren. De parkeerbewegwijzering en het bijbehorende bewegwijzeringsplan dienen te voldoen aan de geldende eisen van de gemeente Venlo.

Waarom AGMI Traffic & Lighting? 

Marco Penders, Facilitair Manager VVV-Venlo; ''AGMI Traffic & Lighting is een betrouwbare leverancier met kwalitatieve producten. Het ingediende bewegwijzeringsplan van AGMI is door de gemeente Venlo zonder opmerkingen of aanpassingen goedgekeurd. 

Verloop project: ''Parkeerbewegwijzering stadion VVV-Venlo''

Marco Penders, Facilitair Manager VVV-Venlo; ''Het project is vlekkeloos en binnen de geplande tijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. AGMI Traffic & Lighting is de juiste partner voor het meedenken en begeleiden van een project.''

Geleverde producten

We hebben tien stuks Adoraborden met fullcolour (klasse 3) opdruk geleverd en bevestigd aan de bestaande draagcomstructies. Verder hebben we het bewegwijzeringsplan opgesteld voor de lay-out, levering en plaatsing, waarbij rekening is gehouden met de zichtbaarheid (herkenbaarheid) en huisstijl van VVV-Venlo.

AGMI Traffic & Lighting is de juiste partner voor het meedenken en begeleiden van een project.

Marco Penders, Facilitair Manager VVV-Venlo

Bijzonderheden project

In overleg met de opdrachtgever is afgestemd hoe we met parkeerbewegwijzering de bezoekers zo efficiënt mogelijk naar de juiste parkeerplek kunnen sturen. De voorkeur is uitgegaan naar duidelijke statische bewegwijzering die opvalt door de kleurschikking. Op basis van de verzamelde gegevens is AGMI Traffic & Lighting aan de slag gegaan met een bewegwijzeringsplan voor de lay-out, levering en plaatsing van de parkeerbewegwijzering. Daarbij is rekening gehouden met de zichtbaarheid (herkenbaarheid) en de huisstijl van VVV-Venlo. Het bewegwijzeringsplan - dat voldoet aan de geldende eisen - is eerst ter goedkeuring voorgelegd aan gemeente Venlo. Na goedkeuring door VVV-Venlo en gemeente Venlo heeft AGMI opdracht gekregen voor het leveren en plaatsen van de parkeerbewegwijzering. 

 


Wim  Stevens
Wim Stevens Projectleider
077 37 39 116