Duurzame bewegwijzering in Maastricht

Woensdag 14 November 2018

We zijn weer volop bezig met een mooie duurzame opdracht, waarbij we ons VICA portaal leveren met drie ALISA portaalborden en drie ALISA mastborden. Allemaal Cradle-to-Cradle gecertificeerd. Onze ALISA bewegwijzering met in totaal 40m2 printwerk, is op een kwalitatieve en duurzame manier geprint. Een nieuw duurzaam (print)proces om trots op te zijn!

Ons duurzaam printproces
In februari dit jaar hebben we de snelste en nieuwste fullcolour printer van de Benlux aangeschaft; de Rho 163 TS-serie van Durst. Hiermee lopen we voorop in de nieuwste ontwikkeling voor de productie van bebording en bewegwijzering. Door de speciaal ontworpen 3M UV-inkjet verkeersinkten levert de printer de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Hiermee garanderen we gecertificeerde en sterk refelecterende bebording en bewegwijzering. Zo is de geboden informatie altijd optimaal zichtbaar.

De combinatie van het gebruik van de duurzame folie, inkt én de handelingen die we doorlopen met printen en lamineren, maakt het een duurzaam proces.   

Onze duurzame samenwerking met Maastricht
Dat we gemeente Maastricht  overtuigd hebben van de meerwaarde van onze duurzame portalen (VICA) en  duurzame bewegwijzering (ALISA), is duidelijk. Nadat wij al meerdere portalen en bewegwijzeringsconstructies in Maastricht hebben mogen leveren, gaan we nu weer een portaal met een breedte van 20m en zes stuks ALISA bewegwijzering met maar liefst 40m2 kwalitatief en duurzaam printwerk produceren, leveren en plaatsen. Zowel het portaal als de bewegwijzering is Cradle-to-Cradle gecertificeerd. 

Gemeente Maastricht, bedankt voor deze mooie opdracht en het vertrouwen in onze (duurzame) constructie en bewegwijzering.

Cradle-to-Cradle gecertificeerd portaal
Het duurzame Cradle-to-Cradle gecertificeerde aluminum VICA portaal is 20m breed en hoeft door het aluminium nooit gelakt of gecoat te worden omdat het oxidatieproces het aluminium volledig beschermt. Het portaal is zo ontworpen dat de ALISA portaalborden eenvoudig te bevestigen zijn.

Cradle-to-Cradle gecertificeerde paneel- en mastborden
De hoogwaardig reflecterende folie die aangebracht is op de drie Cradle-to-Cradle gecertificeerde ALISA mastborden en drie Cradle-to-Cradle gecertificeerde ALISA portaalborden (met in totaal 40m2 printwerk), is op een kwalitatieve en duurzame manier geprint. De portaalborden worden bevestigd aan ons aluminium VICA portaal en de mastborden aan de bestaande masten.   

Uw gemeente naar een duurzamer niveau tillen
Bent u ook op zoek naar een mooie kans op de bewegwijzering en bebording in uw gemeente naar een hoger (duurzamer) niveau te tillen? Neem contact op via info@agmi.nl en we vertellen u graag hoe uw gemeente met behulp van bebording en bewegwijzering een steentje bij kan dragen aan een duurzamere toekomst.