Slide 1

Infographic

Het AGMI Re-Sign® Systeem houdt in dat aluminium verkeersborden worden ingezameld, opgeknapt en hergebruikt. 

Werkwijze van ons AGMI Re-Sign® Syteem 

Stap 1
Als u wilt deelnemen aan het AGMI Re-Sign®, neemt u contact op met een van onze accountmanagers. Vervolgens plaatsen we containerbakken of rekken op een door u gewenste plaats. Hierin kunt u de gebruikte aluminium verkeersborden verzamelen.

Stap 2
Zodra de containerbakken of rekken vol zijn, neemt u contact op met onze binnendienst en maakt u een afspraak voor het ophalen van de door u verzamelde borden. Om de CO2-uitstoot van onze transporten zo laag mogelijk te houden, proberen we deze zo efficiënt mogelijk in te plannen. 

Stap 3
Uw borden zijn opgehaald en komen binnen in ons Recycle Center. Onze medewerkers beoordelen de borden allereerst op bruikbaarheid. De bruikbare borden worden vervolgens schoongemaakt. Dit houdt in dat zonder toxische (giftige) materialen de oude folie van het bord verwijderd wordt. De achterzijde van het bord blijft grijs, de voorzijde wordt middels watergedragen lak voorzien van een nieuwe gekleurde rand. Tot slot wordt het bord voorzien van een nieuwe geprinte folie. Na een laatste inspectie wordt het bord verzendklaar gemaakt.

Voordelen
Ten eerste verlengen we door deze werkwijze de levensduur van een verkeersbord en voorkomen we onnodig afval.

Infographic 

Bekijk hieronder de infographic die u een duidelijke visuele weergeven biedt met uitleg over het AGMI Re-Sign® Systeem. Bij vragen kunt u uiteraard contact opnemen met uw accountmanager of een e-mail sturen naar info@agmi.nl en we helpen u graag verder.