Slide 3

Tunnel safety

Projectmanagement


De projectmanager van AGMI is het centrale aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Alle technische vragen en de planning om tot een tijdige en correcte uitlevering van producten te komen, vallen onder verantwoordelijkheid van de projectmanager.

Productie


Na afronding van de engineeringsfase en goedkeuring van de opdrachtgever op de producttekeningen, worden de orders vrijgegeven en gepland voor productie. Zodra de materialen binnen zijn, wordt gestart met een efficiënte eindassemblage van de tunnelproducten voor uitlevering.

Plaatsing


De producten van AGMI zijn snel en eenvoudig te monteren door middel van de stekkerbare connectoren en handige scharnierbeugels. Dit maakt het voor opdrachtgevers mogelijk om de installatie van de producten zelf uit te voeren. AGMI voorziet indien gewenst in de toelevering van boormallen om de installatie nog sneller te kunnen doen.

Oplevering


Voor uitlevering van de producten aan de opdrachtgever en na afronding van het productieproces vindt er altijd een FAT (factory acceptance test) plaats bij AGMI in de fabriek. Tijdens de FAT worden de producten visueel en functioneel getoetst op dat wat overeengekomen is na afronding van de engineeringsfase.

Tijdens de SAT (site acceptance test) wordt het eindproduct gekoppeld aan het totale besturingssysteem in de tunnel en getest op een correcte werking. De tunnel wordt vervolgens door de opdrachtgever in bedrijf gesteld en opgeleverd aan RWS (Rijkswaterstaat). AGMI faciliteert de FAT met haar opdrachtgever in de fabriek en geeft indien gewenst ondersteuning tijdens de SAT.

 

 

 

Certificaten


In Nederland is er een LTS (Landelijke Tunnel Standaard) van kracht vanuit Rijkswaterstaat, waarin alle eisen, normen en richtlijnen waaraan de tunnelproducten dienen te voldoen, weergegeven zijn. Hierin staat ook vermeld op welke wijze deze aangetoond dienen te worden. AGMI beschikt over alle vereiste certificaten en verklaringen voor haar producten of toegepaste componenten, waarmee de opdrachtgever de eisen, normeringen en richtlijnen kan aantonen.