Slide 2

Het Team

Wie hoogwaardige oplossingen in de infra in Nederland en daarbuiten wil bieden, handelt als een betrouwbare organisatie waar kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hand in hand gaan en altijd hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij alleen vakgedreven specialisten in dienst. En onze mensen zijn niet alleen deskundig, ze zijn nog aardig ook.

Twan  Keizer
Twan Keizer Accountmanager

Het 4 B’s concept:

Werken voor een Bijzonder leuke firma.

Sporten het liefst op een race Bike.

Muziek maken op een Fender Bass.

En voor ontspanning en gezelligheid lekker BBQen met familie en vrienden.

Randy  Peeters
Randy Peeters Accountmanager

Zakelijk omschrijf ik mezelf als gedreven, doelgericht en vooral heel eerlijk. Ik haal veel energie uit het succesvol afronden van projecten en behalen van doelen. Ik word graag geprikkeld door nieuwe uitdagingen en vind het leuk om nieuwe dingen te leren welke ik vervolgens kan delen met klanten en collega’s.

In mijn priveleven hou ik van lekker eten en drinken met een goed gezelschap, vakanties of stedentrips en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Joost  Kuijten
Joost Kuijten Accountmanager

Het helpen van mensen met een technische oplossing waar ik achter sta, geeft mij ontzettend veel energie.

Frank van de  Venn
Frank van de Venn Verkoop binnendienst

Het opbouwen en behouden van een duurzame klantrelatie en het werken aan een optimale klanttevredenheid is mijn streven.

Naast het bourgondische leven geniet ik erg van een leuke pot tennis en een actieve wintersport!

Marleen  Linssen
Marleen Linssen Verkoop binnendienst

Het adviseren van klanten over onze producten en diensten geeft mij steeds weer voldoening. Zeker als ik onze producten nadien op veel plekken langs de weg zie staan.

Buiten mijn werk, breng ik veel tijd in de natuur door en heb dan ook onlangs mijn diploma natuurgids van het IVN gehaald.