Slide 2

Het Team

Wie hoogwaardige oplossingen in de infra in Nederland en daarbuiten wil bieden, handelt als een betrouwbare organisatie waar kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hand in hand gaan en altijd hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij alleen vakgedreven specialisten in dienst. En onze mensen zijn niet alleen deskundig, ze zijn nog aardig ook.

Twan  Keizer
Twan Keizer Accountmanager

Het 4 B’s concept:

Werken voor een Bijzonder leuke firma.

Sporten het liefst op een race Bike.

Muziek maken op een Fender Bass.

En voor ontspanning en gezelligheid lekker BBQen met familie en vrienden.

Joost  Kuijten
Joost Kuijten Accountmanager

Het helpen van mensen met een technische oplossing waar ik achter sta, geeft mij ontzettend veel energie.

Devon   Peeters
Devon Peeters Accountmanager

Met een goede klantrelatie de juiste hulp bieden waar zowel de klant als ikzelf tevreden mee zijn, is voor mij een mooie uitdaging. Een combinatie van spontaniteit, eerlijkheid, duidelijkheid maar vooral mezelf blijven zie ik als het fundament om succes te behalen.

In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal en hou ik ervan om met vrienden bij elkaar te zijn onder het genot van een borrel.

Frank van de  Venn
Frank van de Venn Verkoop binnendienst

Het opbouwen en behouden van een duurzame klantrelatie en het werken aan een optimale klanttevredenheid is mijn streven.

Naast het bourgondische leven geniet ik erg van een leuke pot tennis en een actieve wintersport!

Marleen  Linssen
Marleen Linssen Verkoop binnendienst

Het adviseren van klanten over onze producten en diensten geeft mij steeds weer voldoening. Zeker als ik onze producten nadien op veel plekken langs de weg zie staan.

Buiten mijn werk, breng ik veel tijd in de natuur door en heb dan ook onlangs mijn diploma natuurgids van het IVN gehaald.