Slide 2

Het Team

Wie hoogwaardige oplossingen in de infra in Nederland en daarbuiten wil bieden, handelt als een betrouwbare organisatie waar kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hand in hand gaan en altijd hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij alleen vakgedreven specialisten in dienst. En onze mensen zijn niet alleen deskundig, ze zijn nog aardig ook.

Twan  Keizer
Twan Keizer Accountmanager

Het 4 B’s concept:

Werken voor een Bijzonder leuke firma.

Sporten het liefst op een race Bike.

Muziek maken op een Fender Bass.

En voor ontspanning en gezelligheid lekker BBQen met familie en vrienden.

Karin  Tacken
Karin Tacken Accountmanager

Ik geloof in een goede langetermijnrelatie, door mee te denken, te adviseren, anticiperen op veranderingen in de markt en natuurlijk ook kritisch te zijn. Open, eerlijk en vertrouwen hebben in elkaar staat bij mij in een hoog vaandel.

Dennis  Aerts
Dennis Aerts Accountmanager

Ik hecht waarde aan een langetermijnrelatie en probeer dit te creëren door openheid, eerlijkheid en vertrouwelijk te communiceren. Uiteraard met humor!

Marleen  Linssen
Marleen Linssen Verkoop binnendienst

Het adviseren van klanten over onze producten en diensten geeft mij steeds weer voldoening. Zeker als ik onze producten nadien op veel plekken langs de weg zie staan.

Buiten mijn werk, breng ik veel tijd in de natuur door en heb dan ook onlangs mijn diploma natuurgids van het IVN gehaald.