Slide 2

Draagconstructies

Projectmanagement

Onze projectmanagers bekijken eerst de locatie en inventariseren alle afhankelijkheden in de verkeerssituatie, zoals een talud of een geleiderail. Na inventarisatie wordt de constructie samen met u helemaal op maat ontworpen, zodat de eindoplossing geschikt is voor de betreffende verkeerssituatie. Tijdens de uitvoering van het project is de projectmanager het eerste aanspreekpunt tussen de klant, de uitvoering, engineers en productie. Dit maakt de lijnen kort en houdt alles overzichtelijk.

Productie

Na goedkeuring van de definitieve tekeningen wordt de productie van het portaal opgestart. AGMI bezit twee weldingrobots die volautomatisch delen van de portalen kunnen lassen. Onze productie wordt volledig volgens de CE en NEN-EN-1090-3 normeringen uitgevoerd.

Plaatsing

De plaatsing van het portaal bestaat uit twee fases. In de eerste fase wordt de fundatie ingemeten en aangebracht. In de tweede fase wordt het op maat gemaakte portaal geplaatst. De portalen worden geproduceerd in delen, waardoor ze eenvoudig transporteerbaar zijn en de ligger van het portaal in korte tijd geplaatst kan worden.

Oplevering

Het opleverdossier van onze VICA producten is opgesteld volgens de richtlijn van het VDC (Verkeerskundige Draag Constructie). In dit dossier staan as-built tekeningen, sterktecalculaties van de fundatie en het portaal, materiaalcertificaten, productcertificeringen, sondatierapport en lasdefinities.

 

 

Certificeringen


Onze portalen voldoen allemaal aan de eurocodes en daarmee ook aan de NEN-EN 1090-3 en de NEN-EN 1090-1 normering. Ook zijn ze goedgekeurd door Rijkswaterstaat en is AGMI in bezit van het referentiemodel van de VDC.