Slide 2

Het Team

Wie hoogwaardige oplossingen in de infra in Nederland en daarbuiten wil bieden, handelt als een betrouwbare organisatie waar kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hand in hand gaan en altijd hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij alleen vakgedreven specialisten in dienst. En onze mensen zijn niet alleen deskundig, ze zijn nog aardig ook.

Evelien  Kramer
Evelien Kramer Projectmanager

Technisch advies geven voor de beste oplossing voor onze klanten en daarmee zorgdragen dat het project op het gebied van product, planning en budget een succes wordt geeft me veel voldoening. Buiten mijn werk om reis ik graag door Midden- en Zuid-Amerika, wat ik mooi vind aan de Spaanstalig cultuur is dat mensen daar alles voor elkaar en jou doen zonder daarvoor iets voor terug te verwachten! ¡Hasta Luego!

Ivo  Hermens
Ivo Hermens Projectmanager

Het geeft mij energie om elk project op zowel financieel, planning en technisch aspect tot een goed einde te brengen en te mogen werken met kwalitatief hoogwaardige producten. Mocht er een probleem zijn, dan vind ik het een uitdaging om dit probleem zo snel en zo goed mogelijk op te lossen.

Wim  Stevens
Wim Stevens Projectleider

Zakelijk omschrijf ik mezelf als eerlijk. Ik vind het plezierig om projecten met specifieke wensen van begin tot einde te begeleiden en samen met de opdrachtgever succesvol af te ronden.

In mijn privéleven hou ik van, natuur, wandelen en reizen.

Erwin   Pijnenburg
Erwin Pijnenburg Projectplanner

Op zoek gaan naar de juiste oplossing voor de klant is voor mij een mooie uitdaging. Eerlijkheid, duidelijkheid en samenwerken zijn voor mij hierin heel erg belangrijk en voorwaarden voor een kwalitatieve duurzame klantrelatie. Naast mijn werk ben ik actief bezig met het beoefenen, organiseren en volgen van sport(evenementen).