Slide 2

Het Team

Wie hoogwaardige oplossingen in de infra in Nederland en daarbuiten wil bieden, handelt als een betrouwbare organisatie waar kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hand in hand gaan en altijd hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij alleen vakgedreven specialisten in dienst. En onze mensen zijn niet alleen deskundig, ze zijn nog aardig ook.

Gerrit de Crom
Gerrit de Crom Projectmanager

Passie is voor mij iedere dag opnieuw het beste uit mezelf halen, bij alles wat ik doe. Dit stelt mij in staat, om met plezier mijn doelen te realiseren, zowel op werkgebied als privé. Of het nu het winnen van een voetbalwedstrijd is of het succesvol afronden van een project, een goed resultaat stemt me tevreden!

Evelien  Kramer
Evelien Kramer Projectmanager

Technisch advies geven voor de beste oplossing voor onze klanten en daarmee zorgdragen dat het project op het gebied van product, planning en budget een succes wordt geeft me veel voldoening. Buiten mijn werk om reis ik graag door Midden- en Zuid-Amerika, wat ik mooi vind aan de Spaanstalig cultuur is dat mensen daar alles voor elkaar en jou doen zonder daarvoor iets voor terug te verwachten! ¡Hasta Luego!

Ivo  Hermens
Ivo Hermens Projectmanager

Het geeft mij energie om elk project op zowel financieel, planning en technisch aspect tot een goed einde te brengen en te mogen werken met kwalitatief hoogwaardige producten. Mocht er een probleem zijn, dan vind ik het een uitdaging om dit probleem zo snel en zo goed mogelijk op te lossen.

Wim  Stevens
Wim Stevens Projectleider

Zakelijk omschrijf ik mezelf als eerlijk. Ik vind het plezierig om projecten met specifieke wensen van begin tot einde te begeleiden en samen met de opdrachtgever succesvol af te ronden.

In mijn privéleven hou ik van, natuur, wandelen en reizen.