Slide 3

Bewegwijzering

Projectmanagement

Onze projectmanagers zijn dagelijks bezig met dynamische verkeerstechniek en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bij oplevering ontvangt u als opdrachtgever een opleverdossier met sterkteberekeningen per locatie voor mast- en bermborden, as-built tekeningen van mast- paneel- en bermborden en eventueel foto’s van de plaatsing.

Productie

Onze producten worden volledig volgens de CE en NEN-EN 12899 normering geproduceerd. Onze productiehal beschikt over een bovenloopkraan en voldoende hoogte om de borden binnen op te slaan. Daarnaast staat in onze fabriek een bouwmal waar alle paneel- en mastborden in kunnen worden opgebouwd. Tijdens de montage van de borden is zowel de bevestigingsconstructie als de signface zichtbaar.

Plaatsing

Voor de plaatsing werken we samen met onze ervaren plaatsingsdiensten welke NEN-EN ISO 9001:2000 en VCA gecertificeerd zijn. De producten worden in onze fabriek afgehaald en daarna gelijk naar het ter plaatsen werkgebied gebracht. Dit scheelt transport, houdt de doorlooptijden korter en vermindert de kans op beschadigingen. 

Lees meer

Oplevering

In het opleverdossier van onze ALISA producten staan as-built tekeningen, sterktecalculaties aan de hand van windgebied en boven- of onderliggend wegennet, materiaalcertificaten, productcertificeringen, foto’s van oplevering en eventueel een afwijkend rapport.

 

Certificaten

De ALISA bermborden met een aluminium constructie bezitten het NEN-EN 12767 (botsproef) certificaat. Daarnaast heeft ons ALISA systeem de volgende normeringen:

  • CE
  • NEN-EN 1090
  • NEN-EN 1991-1-3
  • NEN-EN 1999