Het plaatsen van 100km borden door heel Nederland

AGMI Traffic & Lighting heeft heel Nederland mogen voorzien van 100km borden.

Het kabinet heeft de maximumsnelheid verlaagd naar 100km per uur. Tussen 19:00 en 06:00 uur mag er – waar het nu overdag al mag - nog wel 120km/u of 130km/u worden gereden.

Opleverdatum

12 maart 2020

Opdrachtgever

Rijkswaterstat

BTN

Vraag vanuit de opdrachtgever

AGMI Traffic & Lighting levert in totaal 1500 van de naar schatting 6000 tot 10.000 nieuwe borden die in heel Nederland nodig zijn. Het gaat om de bekende ronde exemplaren die aangeven hei hard je mag rijden en de rechthoekige bij behorende onderborden, waarop staat op welke uren je van de dag de snelheid geldt.

Waarom AGMI Traffic & Lighting? 

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij gebruiken hiervoor gerecyclede grondstoffen en kan ook de oude verkeersborden hergebruiken, door ze schoon te maken en te voorzien van nieuwe folie. Dat laatste was bij de klus voor Rijkswaterstaat niet moeilijk. De tijd dringt, want het het plaatsen van de borden moest in een krap tijdsbestek gedaan worden. 

Hoe is het project verlopen?

Het project is goed verlopen en alle borden hebben wij ook op tijd kunnen plaatsen. Haastklus of niet; we hebben zoveel ervaring dat het ons altijd lukt! 

Geleverde producten

In totaal hebben wij 1500 borden mogen leveren waarvan wij ook RE-Sign borden hebben mogen leveren. Re-Sign is ons refurbished bord dat wordt hergebruikt en krijgt een nieuw leven. Wij halen deze borden op bij de Gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat en voorzien het van een nieuw anti toxische verflaag met een nieuwe folie. Het borden kan zo weer een aantal keren mee kan gaan.

 

 

 

 

 

Bijzonderheden project 

 

 

 


Franka van de Gevel
Franka van de Gevel Operationeel Directeur
+31 6 17 389 44