Hoogtedetectiemasten

Op de N62 in zuidelijke rijrichting heeft AGMI twee VICA hoogtedetectiemasten op intrilbare fundatiebuizen geplaatst. Deze masten zijn geplaatst om te hoog verkeer dat de Westerscheldetunnel in wil rijden te detecteren en te waarschuwen. Door middel van een in hoogte verstelbare bevestiging kan de klant naar wens de camera’s op de juiste hoogte bevestigen.

Deze duurzame aluminium masten zijn bij AGMI volledig op maat te geproduceerd (NEN1090) en Cradle to Cradle gecertificeerd.

Opleverdatum

06 juni 2021

Opdrachtgever

Westerscheldetunnel Maintenance VOF

 

Vraag vanuit de opdrachtgever

Klant (Westerscheldetunnel Maintenance VOF) was op zoek naar masten om daar hun hoogtedetectiesteunen op te plaatsen.

Waarom AGMI? 

Voor deze klant hebben wij op een aantal andere locaties ook al verschillende portalen en masten geleverd waarop zijn hun hoogtedetectiesteunen konden plaatsen. Door een prettige samenwerking hebben ze wederom voor ons gekozen. Onze masten zijn daarnaast ook uitermate geschikt om een stelbare bevestiging op te plaatsen, iets wat ideaal is voor het op hoogte stellen van de hoogtedetectiecamera’s.

Hoe is het project verlopen?

Mede door de goede afstemming tussen klant, AGMI en uitvoerende partij is dit project vrij vlot verlopen. Tegenslagen in doorlooptijden zijn in goed overleg opgepakt waardoor alles zo snel als mogelijk is geplaatst.